Linea Recta

Linearecta.nu Privacyverklaring

Hier vind je de privacyverklaring van Linearecta.nu. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Linearecta.nu.

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. 

De privacyverklaring kan soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom aan te raden deze periodiek te lezen.

Vind je het niet prettig als wij je gegevens opslaan dan verzoek ik je contact met ons op te nemen. 

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Linearecta.nu, deze worden hieronder toegelicht.

  1. Nieuwsbrieven
    Linearecta.nu stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Voor deze nieuwsbrieven vragen wij je naam en e-mailadres via het daarvoor bestemde formulier op de website linearecta.nu. De gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen en niet gedeeld met derden. Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief worden de gegevens direct verwijderd. 
  2. Contactformulier
    Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt via het contactformulier. In dit formulier vragen wij naar je naam en e-mailadres. Dit zijn de benodigde gegevens voor het maken van het eerste contact. Na het contact zullen de gegevens worden verwijderd en deze worden niet gedeeld met derden. 
  3. Facebook analyse
    Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt voor het aanvragen van een Facebook analyse. In dit formulier vragen wij naar je naam, Facebookpagina en e-mailadres. Dit zijn de benodigde gegevens voor het maken van het eerste contact en het van te voren bekijken van de desbetreffende Facebookpagina. Na het contact zullen de gegevens onbeperkt bewaard blijven en deze worden niet gedeeld met derden. 

 

De gegevens die linearecta.nu ontvangt en verwerkt worden ook opgeslagen op de servers van @Hurby’s. Op www.hurby.nl kan je vinden hoe zij omgaan met alle ontvangen gegevens. 

Linearecta.nu maakt gebruik van Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem en dus niet verbonden aan jouw naam en verdere gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. 

Cookies

Om de website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op jouw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op jouw computer of mobiel toestel opslaat wanneer je de site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina's die jij hebt bezocht en jouw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat je die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. Op enkele pagina’s registreren we in cookies jouw weergavevoorkeuren, zoals contrastkleur en lettergrootte, of je een enquête over onze site al hebt beantwoord (zodat we het je niet opnieuw vragen) en of je al dan niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op onze site. Sommige video's op onze site gebruiken ook een cookie om anonieme statistieken op te stellen over hoe je die video hebt gevonden en welke video’s je hebt bekeken. Deze website werkt ook zonder cookies, maar met cookies wordt hij wel gebruiksvriendelijker. Je kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar sommige onderdelen van de sitezullen dan niet (naar behoren) werken. De informatie die de cookies verzamelen, wordt niet gebruikt om je te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt. Hoe kom je meer te weten en wat kan je met de cookies doen? Je kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Meer hierover lees je op aboutcookies.org. Je kunt alle cookies op jouw computer wissen en je kunt jouw browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat je daarna jouw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Facebook, Google+ en YouTube 
Op deze website worden Social Media plugins van Facebook en Google (Google+ en YouTube) gebruikt. Daarbij gaat het om aanbiedingen van de Amerikaanse firma’s Facebook en Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“)). 

Als je een website bezoekt die zo’n plugin bevat, brengt jouw browser een verbinding met Facebook of Google tot stand en worden de inhouden van deze pagina’s geladen. Jouw bezoek aan deze website kan daardoor zo nodig door Facebook en Google worden getraceerd, ook wanneer je de functie van de social plugin niet actief gebruikt. Als je beschikt over een account bij Facebook of Google, dan kan je zo’n social plugin gebruiken en kan je zo informatie met je vrienden delen. Wij hebben geen invloed op de inhoud van de plugin en de overdracht van informatie. Via de door ons gebruikte Facebook-Pixel, krijgt Facebook de melding dat je met jouw IP-adres onze website hebt bezocht en kan het jouw bezoek aan jouw gebruikersaccount toewijzen. De informatie die zo verkregen wordt, kunnen we voor de weergave van Facebook advertenties gebruiken. Wij willen je erop wijzen dat wij als eigenaar van de website geen kennis hebben van de inhoud van de overgedragen gegevens noch van hun gebruik door Facebook. Indien je niet wilt dat gegevens worden verzameld via Custom Audience, kan je dit hier deactiveren. Op hun website stellen Facebook en Google gedetailleerde informatie over de omvang, het type, het doel en verdere verwerking van jouw gegevens ter beschikking. Hier vind je ook meer informatie over jouw rechten en de mogelijke instellingen om je privacy te beschermen. 

Gegevensbescherming bij Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy 
Gegevensbescherming bij Google: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy

Twitter
Op deze website worden ook functies van Twitter geïntegreerd. Deze functies worden aangeboden door Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA („Twitter“). Door het gebruik van Twitter en de functie “Retweet” worden de webpagina’s die je hebt bezocht op aan jouw Twitter-account gelinkt en aan andere gebruikers kenbaar gemaakt. Daarbij worden ook gegevens aan Twitter doorgegeven. Jouw internetbrowser brengt hiervoor een directe verbinding met de servers van Twitter tot stand en draagt de gegevens over aan Twitter. 

Wij willen je erop wijzen dat we geen kennis hebben van de inhoud van de overgedragen gegevens noch van hun gebruik door Twitter. Meer informatie over de privacyverklaring van Twitter vind je hier: twitter.com/privacy.

Jouw privacy-instellingen bij Twitter kunt je via de accountinstellingen http://twitter.com/account/settings wijzigen.

Instagram
Op deze website zijn verder ook plugins van het sociale netwerk Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA („Instagram“) geïntegreerd. De Instagram plugin herken je aan de “Instagram - Button” op onze website. 

Wanneer je op de "Instagram - Button" klikt terwijl je met jouw Instagram - account bent ingelogd, kan je de inhoud van onze webpagina’s linken aan jouw Instagram - profiel. Daardoor kan Instagram je bezoek aan onze webpagina’s toewijzen aan jouw gebruikersaccount. Wij willen je erop wijzen dat wij geen kennis hebben van de inhoud van de overgedragen gegevens noch van hun gebruik door Instagram. Meer informatie kan je vinden in de privacyverklaring van Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Pinterest
Op deze website zijn verder ook plugins van het sociale netwerk Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA („Pinterest“) geïntegreerd. De Pinterest plugin herken je aan de “Pin it-Button” op onze website. 

Als je klikt op de Pinterest "Pin it-Button" terwijl je met jouw Pinterest-account bent ingelogd, kan je de inhoud van onze webpagina’s aan jouw Pinterest-profiel linken. Daardoor kan Pinterest je bezoek aan onze website toewijzen aan jouw gebruikersaccount. Wij wijzen je er graag op dat wij geen kennis hebben van de inhoud van de overgedragen gegevens noch van hun gebruik door Pinterest. Meer informatie kan je vinden in de privacyverklaring van Pinterest: http://about.pinterest.com/de/privacy.

Afmelden
Door je af te melden op de sites van de sociale netwerken alsook door het verwijderen van geplaatste cookies kan je vermijden dat sociale netwerken tijdens je bezoek aan onze site de over jou verzamelde informatie aan jouw gebruikersaccount bij het betreffende sociale netwerk wordt toegewezen.

Als je niet wilt dat sociale netwerken de verzamelde gegevens direct aan jouw profiel toewijzen, moet je jezelf voor je bezoek aan onze website afmelden bij de betreffende sociale netwerken. Je kunt het laden van de plugin ook met add-ons voor jouw browser helemaal verhinderen, bv. met een script-blocker zoals „NoScript“. Dit vind je op: http://noscript.net.

 

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen kopieën gemaakt. De persoonsgegevens die door linearecta.nu of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn allen beveiligd met een wachtwoord. 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacy verklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij linearecta.nu vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Wil je je gegevens aan laten passen? Dan doe je dit door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. 

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij linearecta.nu vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van je gegevens. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Recht op overdracht
Mocht je de gegevens die wij hebben, nodig hebben om over te stappen naar een andere partij of dienst, dan heb je recht op overdracht. Wij kunnen hierbij jouw gegevens overdragen aan de andere partij. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat wij niet op de juiste manier zijn omgegaan met jouw gegevens. Dit kan je hier doen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Recht op stop gegevensgebruik
Wil je niet meer dat linearecta.nu jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen hiervan. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Indien u nog vragen heeft over onze site of deze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen. 

www.linearecta.nu
Linea Recta
Kadedijk 54
4793 GC Fijnaart
info@linearecta.nu